2000-es évek óta

Húsz éve kezdtük meg tanulási és munkafeladatainkat a tisztítástechnika szakterületén. Egyéni vállakozóként majd 2004-től Kft-ként folytattuk szolgáltatásunkat a tisztítástechnológia szegmensben.

Nilfisk - Csúcs a takarításban

A háztartási és ipari berendezések (magasnyomású mosó, padlósúroló, seprőgép, porszívó, gőztisztítók, stb) értékesítésén túl, telepített gépek, továbbá Önkiszolgáló autómosók, Önkiszolgáló porszívók, Gépi Kefés mosóportál mind előfordultak tevékenységünkben. A berendezések forgalmazása és javítása mellett Gépi Autómosó üzemeltetéssel is foglalkoztunk 2012-ig.

Tapasztalatunk szerint sok fontos gyakorlati információt nyújtott számunkra ezen időszak a jövőre nézve, amelyet mindenkor megpróbáltunk, megpróbálunk ügyfeleinknek átadni a közös versenyelőnyök, megelégedettség érdekében. Kérésre tervezési, telepítési segítséget tudunk nyújtani az Autómosó rendszerek világában is. Fejlődésünkhöz, folyamatos szakirányú elméleti ill. gyakorlati képzéseken vettünk részt.

Az általunk forgalmazott gépek a Nilfisk termékkollekcióba tartoznak

A Nilfisk globális vezető szerepet tölt be a professzionális tisztítóiparban. A cég több, mint 110 éve van a tisztítóberendezések gyártóinak élvonalában. A Nilfisk napjainkban felső kategóriás takarító eszközöket és megbízható, értékesítés utáni szolgáltatásokat kínál a professzionális piac számára. A dániai központ mellett 46 országban van jelen saját tulajdonú leányvállalatként. Magyarországon két gyárral rendelkezik: Nagykanizsán és Szigetszentmiklóson kb. 600 alkalmazottal.

Nilfisk takarítógépek