MC 4M 140/620 Magasnyomású mosó

Ár: 488.150 Ft
Közép kategóriájú, hidegvizes magasnyomású mosó - külső vegyszer kijuttatással
Gyártó: Nilfisk
Tartalmaz 27 % adót
Mennyiség: 

Nilfisk MC 4M 140/620

Közép kategóriájú, hidegvizes magasnyomású mosó - külső vegyszer kijuttatással

Az MC 4M könnyű, általános tisztítási feladatokra fejlesztették ki, ideális kereskedőknek, kisebb építőipari cégeknek, hasznos berendezés garázsokban, valamint a mezőgazdaságban.
A sorozat gépeit 1450 rpm motorszivattyúval szerelték fel, rozsdamentes acél dugattyúkkal, alacsony és közepes intenzitású tisztítási feladatokra tervezve.

Az MC 4M két új, és igencsak felhasználóbarát jellemzőjének köszönhetően könnyebben használhatóvá és érthetőbbé váltak a gépek.

 • speciális tartó a szórópisztolynak: a leginkább sérülékeny része a magasnyomású mosónak a szórópisztoly, ami a helytelen tárolásnak tudható be. Hogy orvosoljuk ezt a problémát, az MC sorozat gépeit egy innovatív szórópisztoly tartóval szereltük fel, mely megvédi a pisztolyt attól, hogy a nem megfelelő tárolás következtében eltörjön.
 • kifordítható elektromos kábeltartó: egy hasznos újítás, melyet már más termékeink esetében is bevezettünk. Az elektromos kábel könnyedén le- és feltekerhető, ezért a gép tárolásakor, vagy amikor a gépet elővesszük, kisebb lesz az esély a kábel összetekeredésére.

A tervezéskor kulcsfontosságú tényezőként szerepelt a gép üzemeltetési költségeinek csökkentése. Az új MC sorozat átlagosan 15%-al növeli a magasnyomású mosó tisztítási hatékonyságát. A külső tisztítószer adagoló rendszernek és a megnövelt üzemi nyomásnak köszönhetően a takarítási időt akár 15%-al is csökkenthető– mely a munkaerő, víz és elektromos áram csökkenését is eredményezi egyben.

A motorhoz és a szivattyúhoz való hozzáférést könnyítve a karbantartási költség is csökkent, mely szintén célunk volt a gép újtratervezésekor. A beépített olajtartály és a töltési/leeresztési rendszer a kezelő számára is lehetővé tesz olyan alap karbantartási munkálatokat, mint például az olajszint ellenőrzés. A géphez való könnyű hozzáférhetőség koncepcióját követve ténylegesen időt és pénzt spórolhatunk meg.

 • 1450 rpm fordulatszámú, magas minőségű szivattyú
 • Réz hengerfej és három, kerámia bevonatú dugattyú
 • Nyomásvezérlő rendszer
 • Beépített olajtartály, olajszint ellenőrzővel, töltési/leeresztési funkcióval
 • A szivattyúhoz való könnyű hozzáférhetőség
 • Innovatív pisztolytartó, mely megvédi a szórópisztolyt az esetleges sérülésektől, szállítástól
 • Kifordítható elektromos kábeltartó, a kábel könnyű fel/letekeréséhez
 • Robusztus dizájn, nagyobb, mint 250 mm-es kerekekkel, mely biztosítja a gép durvább felületeken, lépcsőn való hurcolászását
 • Alumínium emelőkar

Vélemények
Gyártó: 
Nilfisk
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support